Happy New Year 2020; SALE gestart!

En toen was 2019 al weer voorbij, een bijzonder jaar waarin wij onze webshop geopend hebben. Een super leuk avontuur waar wij al jaren over dagdroomden. In 2020 hopen we onze webshop verder uit te bouwen. Het assortiment te vergroten en ook onze eigen producten er aan toe te voegen.

 

Naast het starten van een webshop is Cynthia nog een uitdaging aangegaan het afgelopen jaar, namelijk een nieuwe studie. Dit kost uiteraard tijd! Cynthia blijft op de achtergrond betrokken bij Alles Thuys; samen naar beurzen, uitzoeken van nieuwe producten en brainstormen over de volgende stappen. De dagelijkse werkzaamheden worden met veel plezier door Linda gedaan.

 

Nu het nieuwe jaar gestart is en de kerstspullen weer opgeborgen, voelt de woonkamer soms wat kaal. Ik vind dit vaak een mooi moment om mijzelf te trakteren op een nieuwe woonaccessoire ;-)

Zet bijvoorbeeld een paar mooie vazen bij elkaar, met zoals in het voorbeeld een tak kunstbloemen er in. Of droogbloemen, die zie je op het moment veel en zijn erg mooi!

 

Wil jij jezelf ook trakteren op een nieuwe vaas of kandelaar misschien? Onze SALE is gestart, op het gehele assortiment 10% korting. De SALE loopt t/m 20 januari, gebruik de kortingsbon SALEJAN2020 bij het afrekenen.

 

Liefs Linda

Reactie schrijven

Commentaren: 0