Over ons

Alles Thuys is de webshop voor woonaccessoires waar wij al jaren over dagdromen.

 

Wij zijn Linda en Cynthia. We hebben elkaar zo'n 20 jaar geleden leren kennen via onze (nu) mannen. Een van onze gezamenlijke interesses is woninginrichting. We zijn graag samen creatief bezig. Tijdens onze "knutselsessies" en reisjes naar brocante markten ontstond het idee om een webshop te starten.

Oktober 2018 hebben we de stap gezet en zijn we met Alles Thuys begonnen.

Nu werken we met veel plezier aan het opzetten van onze webshop in woonaccessoires. Samen werken aan wat we het allerleukst vinden geeft veel energie. Met Alles Thuys maken we onze droom waar! 

 

Wat maakt van jouw huis een thuis?

Voor de een zijn dat de mensen waarmee ze samen wonen, voor de ander spullen die je door de jaren heen verzameld waar herinneringen aan vast zitten. Maar daarnaast is de inrichting ook belangrijk. Of je nu in een groot, klein, oud of nieuw huis woont, de inrichting bepaalt voor een groot deel de sfeer. Jouw persoonlijke inbreng, die het huis anders maakt dan dat van de buren, namelijk jouw thuis!

De grotere meubels in huis worden meestal aangeschaft om langere tijd mee te doen. Dit is de basis.

Woonaccessoires maken de inrichting af en hiermee kan je af en toe variëren.

 

Alles Thuys biedt een assortiment van woonaccessoires voor diverse ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken en kinderkamer.

We bieden verschillende merken aan, om te beginnen het merk MrsBLOOM.

Daarnaast werken we ook aan producten van ons eigen merk Alles Thuys en vintage opgeknapte vondsten (limited editions). We werken met een mix van stijlen: Scandinavisch, landelijk en industrieel.