Over Alles Thuys

Welkom bij Alles Thuys, de webshop voor woonaccessoires waar ik al jaren over dagdroomde. Ik ben Linda en met Alles Thuys maak ik mijn droom waar!

 

Naast een druk leven met een gezin met 2 tiener zonen, heb ik een baan in loondienst. Ik heb industrieel product ontwerpen gestudeerd, gespecialiseerd in verpakkingen. Daarna heb ik een tijd gewerkt als verpakkingsontwerper. Maar intussen heb ik een andere leuke, maar minder creatieve baan.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, maar ik zal niet snel een beeldje of schilderij maken. Ik vind het leuk als functioneel en mooi gecombineerd worden. Vandaar denk ik ook mijn liefde voor woninginrichting en woonaccessoires!

 

Dat dagdromen deed/doe ik samen met Cynthia. We zijn al zo’n 25 jaar vriendinnen en een van onze gezamenlijke interesses is woninginrichting. We zijn graag samen creatief bezig. Tijdens onze "knutselsessies" en reisjes naar brocante markten ontstond het idee om een webshop te starten.

Nu is een webshop starten naast een gezin en een baan best een grote stap. Uiteindelijk heb ik in oktober 2018 de stap gezet en ben met Alles Thuys begonnen. Cynthia denkt op de achtergrond regelmatig mee en hopelijk kunnen we in de toekomst samen hiermee verder.

 

Wat maakt van jouw huis een thuis?

Voor de een zijn dat de mensen waarmee ze samenwonen, voor de ander spullen die je door de jaren heen verzameld waar herinneringen aan vast zitten. Maar daarnaast is de inrichting ook belangrijk. Of je nu in een groot, klein, oud of nieuw huis woont, de inrichting bepaalt voor een groot deel de sfeer. Jouw persoonlijke inbreng, die het huis anders maakt dan dat van de buren, namelijk jouw thuis!

De grotere meubels in huis worden meestal aangeschaft om langere tijd mee te doen. Dit is de basis. Woonaccessoires maken de inrichting af en hiermee kan je af en toe variëren.

 

Alles Thuys biedt een assortiment van woonaccessoires voor diverse ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken en kinderkamer. We bieden verschillende merken aan, om te beginnen het merk MrsBLOOM.

Daarnaast werken we ook aan producten van ons eigen merk Alles Thuys en vintage opgeknapte vondsten (limited editions). We werken met een mix van stijlen: Scandinavisch, landelijk en industrieel.

 

Kijk lekker rond bij Alles Thuys,

Liefs Linda