Wij genieten een aantal weken van de zomer en vrije tijd. Bestellingen worden pas 5 augustus 2024 verzonden. 

Klantenservice Alles Thuys

Heb je een vraag, neem gerust contact met ons op.

Alles Thuys

Contact: info@allesthuys.nl / 06 19552013

KvK: 72949147

BTW-nummer is op aanvraag beschikbaar.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Betalen

Betalen kan veilig via iDEAL.

 

Levertijd

De levertijd is 2-4 werkdagen en staat genoemd bij ieder product. Uiteraard streven wij naar een zo spoedig mogelijke levering.

 

Verzending

We verzenden alleen binnen Nederland en berekenen €3,95 verzendkosten voor pakketpost. Enkele producten zijn met brievenbuspost een uitzondering en worden voor €2,95 verstuurd (tenzij in combinatie met pakketpost). Boven de €50,00 rekenen we geen verzendkosten.

De verzending vindt plaats met PostNL, we delen jouw e-mailadres ten behoeve van een Track & Trace nummer. Via de mail ontvang je dan informatie over de verzending en bezorging.

 

Retourneren

Je kan de bestelde producten natuurlijk retourneren naar Alles Thuys, wanneer je toch niet helemaal tevreden bent of in het geval van een beschadiging. De retourtermijn bedraagt 14 dagen, deze gaat in na ontvangst van de bestelling.

Wil je een product retour sturen? Meld dit aan ons via mail met toevoeging van het herroepingsformulier. Wij sturen dan zo snel mogelijk een mail met een retourlabel. Verpak de retourzending zorgvuldig en bevestig het retourlabel zichtbaar op het pakket. Geef het verzendklare pakket af bij het dichtstbijzijnde PostNL Servicepunt. Na ontvangst van je retourzending, ontvang je de betaling van het artikel zo snel mogelijk van ons retour (exclusief verzendkosten).