#StayAtHome

Net als zovelen breng ik nu met de Corona uitbraak bijna al mijn tijd thuis door.

Voor mijn baan in loondienst kan ik gelukkig thuis werken. Daarnaast wisselen mijn man en ik elkaar af als meester en juf voor onze kids. En dan natuurlijk nog Alles Thuys, wat naast werk ook een stukje ontspanning is, want erg leuk om mee bezig te zijn!

 

Het is een vreemde situatie, maar het belangrijkste is dat mijn gezin, familie en vrienden nog gezond zijn. Af en toe iemand met wat milde klachten (wat ook gewoon een verkoudheid / griep kan zijn), maar zover ik weet nog geen ernstige klachten gelukkig. 

Ik hoop dat ook jullie nog in goede gezondheid zijn!

 

We zijn dus veel thuis, ook in de weekenden nu alle sport en sociale contacten weg vallen. Dan is er opeens tijd voor allerlei andere zaken, zoals een voortuin opknappen :-)

Maar ook in huis gaan veel mensen aan de slag. Met alle tijd die we nu thuis doorbrengen kan je in ieder geval uitgebreid van het resultaat van zo'n opknapbeurt of klus genieten. Ik ben benieuwd of jullie ook in en om het huis aan het klussen zijn?

 

Nu hoef je niet meteen te verbouwen, een aantal kleine aanpassingen of toevoegingen in accessoires kunnen de boel weer fijn opfrissen. Mocht je nog op zoek zijn naar bijvoorbeeld een mooie vaas of gezellig kussentje, kijk eens rond in onze webshop. Tot en met 30 april kan je de kortingscode stayathome gebruiken voor 10% korting op je gehele aankoop.

 

Liefs Linda

Reactie schrijven

Commentaren: 0