2021, dat het maar een mooi jaar mag worden!

Inmiddels zijn we alweer 3 dagen onderweg in het nieuwe jaar.
Nog de beste wensen en dat het maar een mooi jaar mag worden!
We hopen dat jullie fijne feestdagen hebben gehad.
Langzaamaan maakt de kerstversiering weer plaats voor andere gezelligheid in huis. Hebben jullie onze leuke kandelaars en kaarsen al in de webshop gezien? Buiten wordt het ook steeds kouder, met een warm dekentje van Alles Thuys op de bank en een warm drankje erbij heerlijk genieten.
Komende tijd gaan wij ons weer meer bezig houden met het interieur. Een tijdje geleden heeft Linda een cursus gevolgd en leuke moodboards gemaakt met in gedachten haar nieuwe woning. Tijdens deze cursus heeft zij ook veel nieuwe ideeën opgedaan voor de webshop. Cynthia heeft onlangs de badkamer verbouwd en gaat komende tijd de kinderkamer van haar jongste aanpakken. Onder andere gaan wij hiervoor een oude kast pimpen.
Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in onze webshop en hou onze blog en social media in de gaten voor nieuwtjes.
Tot gauw!
Linda & Cynthia

Reactie schrijven

Commentaren: 0